Post

01 Nov

WEBINAR MAKANAN WARISAN:TRADISI BUDAYA & KULINARI WILAYAH PANTAI TIMUR SEMENANJUNG MALAYSIA

Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan UiTM Cawangan Terengganu (UiTMCT) dan Suruhanjaya Kebangsaan UNESCO Malaysia (SKUM) akan menganjurkan
WEBINAR MAKANAN WARISAN: 

TRADISI BUDAYA & KULINARI WILAYAH PANTAI TIMUR SEMENANJUNG MALAYSIA

🎥 SIRI 1 : NEGERI TERENGGANU
Tarikh : 1 November 2021, Isnin

 

🎥 SIRI 2 : NEGERI KELANTAN
Tarikh : 2 November 2021, Selasa
🎥 SIRI 3 : NEGERI PAHANG
Tarikh : 3 November 2021, Rabu

SEMUA DIJEMPUT HADIR!

Penyertaan terbuka kepada semua warga UiTM & komuniti.

📮Daftar sekarang: https://forms.gle/Nx5BwBJbCsdpVAyy5

Sebarang pertanyaan boleh hubungi Urusetia wMW 2021

Telegram: https://t.me/wmwUiTMCT2021 || Emel: heritagefooduitmct@gmail.com

Webinar ini adalah anjuran bersama oleh:

Jabatan Warisan Negara, Jabatan Pertanian Malaysia, Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara, dan Jabatan Muzium Malaysia

 

Dengan kerjasama:

Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UiTMCT, Persatuan Wanita (PEWANI) UiTMCT, dan Unit Jaringan Industri, Komuniti dan Alumni (ICAN) UiTMCT

Related Posts